Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


Kazada Yaralanan Sağlık Memuru Hayatını Kaybetti
Dün akşam saatlerinde Samsun istikametinden Ordu’ya seyir halinde olan Muhammet Ali Şahin (30) yönetimindeki 06 CJZ 257 plakalı otomobil, Ünye Devlet Sahil Yolu üzeri Ortayılmazlar Mahallesi Yüzüncüyıl mevkiinde karşı yönden gelen Mustafa Yazıcı yönetimindeki 52 EZ 714 plakalı hafif ticari araçla çarpışmıştı.

Kazada Yaralanan Sağlık Memuru Hayatını Kaybetti

Ünye Yüzüncüyıl Mevkii’nde dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında adeta can pazarı yaşandı. Kaza sebebiyle bir süre tek şerit olarak ilerleyen trafik akışı, ekiplerin müdahalesinin ardından tekrar ulaşıma açıldı. 1’i ağır olmak üzere 3 kişi yaralandı.

Kazada 3 kişi yaralanırken olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Hurdaya dönen araç içerisinde sıkışan otomobil sürücüsünü itfaiye ekipleri kurtardı.

Kazada otomobilde sıkışan Muhammet Ali Şahin, olay yerine gelen Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden çıkartılarak hastaneye kaldırılmış, durumu ağır olan Şahin’e ambulans içinde bir süre kalp masajı yapıldıktan sonra Ünye’de özel bir hastaneye sevk edilen sağlık memuru Muhammet Ali Şahin daha sonra Ordu Devlet Hastanesi’ne sevk edilmişti.

İkizce 1 Nolu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunda ambulans şoförü olarak çalışan sağlık memuru Şahin, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak genç yaşta hayatını kaybetti.

Evli ve 1 çocuk sahibi Şahin’in, İkizce-Şenbolluk Eski Belediye Başkanı Mustafa Şahin’in oğlu olduğu öğrenildi.

Kazada yaralanan diğer sürücü Mustafa Yazıcı ve Melih Bodur, olay yerine geline 112 acil sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından kaldırıldıkları hastanelerde tedavisi sürüyor. 

Mustafa Şahin’in cenazesi bugün Büyük Camiide kılınacak cenaze namazını müteakip toprağa verilecek.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.




Kaynak: Kazada Yaralanan Sağlık Memuru Hayatını Kaybetti

Editör: unyevizyon.com

Bu haber 367 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI